Blogg

Sangvideo

Hei! Jeg tenkte bare å stikke innom for å vise dere noe nydelig. Det ble ikke blogging i går, woops. Jeg skal dele to sangvideoer til dere! De er av Helle, som er utrulig flink til å synge! Del gjerne disse videoene videre da blir hun kjempe glad. 

 

 

- Del gjerne!

 

- Aimi

innkjøp!

Heei! Nå har vi vært i byen, jeg, aimi og malin. Vi har bare gådd litt rundt i butikker også var vi innom tonje på jobb. Ellers sitter jeg og malin nå å ser på hotel cæsar, haha elsker den serien! Vi har nesten nettop startet å få lekse på skolen, så nå begyner alvoret.. Jeg skal begyne å jobbe på pizzabakeren så jeg kan tjene meg egne penger, synes det er morsomt å begyne å jobbe, så trenger man jo alltid penger. Men nå skal jeg se ferdig hotel cæsar, så vi snakkes :)


Skjorte fra HM 149,-


Te-lys holdere. Fra venstre, 59,-, 39,- og 39,-

 


Hva synes du?

- Helle

SKJEKK UT YOUTUBE KANALEN MIN HER!! LEGGER UT SANGVIDEOER :)

New day!

 


Idag er det mandag som betyr ny tung og lang skole uke og 5 dager til helg! Noe som overhode ikke er bra. Idag skulle jeg egentlig å trene, men jeg fant ikke friskhuskortet mitt. Også skulle jeg trene med Tonje men jeg fant henne ikke, så når jeg hadde stått og ventet på henne i nesten en time gikk jeg hjem over igjen. Så fant jeg ut at hun var der og også ventet på meg men gikk inn etterhvert for og se etter meg, mens jeg sto ute! Flott det eller? Så har jeg også gjort litt lekser, men nok om det jeg har gjort idag !

Siden jeg ikke har noen bilder å dele med dere i dag, så legger ut bilder fra lørdagen når jeg, Helle og Maja overnattet hos Susanne. Noe som var kjempe koselig! Vi danset, laget god milkshake, pratet i vei og danset litt til. Her er noen bilder.Sussanne vil aldri være med på bilder som skal på bloggen- Aimi

Crazy sale

Nå har Nelly noe som heter crazy sale, der det er salg fra 50% til 70%. Det er også det største salget noen sinne!!! Så det sier vell litt? Du kan få flotte og fine kjoler til under 200 lappen, det er bilig det! Og de har jo bare fine ting på nelly, det har alt på nelly. Fra kjoler til sko til sminke og alt om man trenger for å se litt fresh ut! For og komme til salget kan du trykke HER og koden for salget er " Crazy sale " så fyr løs alle sammen! Jeg selv skal klikke hjem noen kjoler, sminke så får jeg se om det tillogmed blir sko med hjem i posten. Her er noe ting jeg har funnet som jeg liker veldig godt. 


Den nede til venstre koster 240,- vet ikke helt hva som har skjedd med bildet!

 

Hva synes du om tingene?
Skal du selv bestille fra nelly ?

- Aimi 

GULL

Heei!

Må beklage for at jeg har vært veldig dårlig på bloggfronten hele uka og i helga også!

Men grunnen til at jeg har vært `borte´ fra bloggverdenen er at jeg har spillt cup i helga! Det har vært sykt gøy særlig når man gjør det såpass bra at man kommer hjem med gull! 


Pokalen og medaljen!

De beste fotballjentene!

 

-Helene

frukt og vanilje kesam

Heei! Overnattingen i går var kjempemorsom, har tatt masse bilder med photoboot men kommer ikke til å poste noen av de. Aimi tok masse bilder i går som hun poster senere. Her om dagen kjøpte jeg inn druer, banan og melon som jeg dyppet i vanilje kesam, og det smaker helt himmelsk!! Det burde prøves ut. Sunt, god og ikke så veldig mektig, som du kan spise som mellommåltid eller kvelds for eksempel. Denne søndagen føler jeg har gått så fort, kom hjem i tre tiden, og har bare spist middag, vært på pcn og prøvd å lage en shorts, som ble ganske misslykka.

 
<3<3<3<3<3

-Helle

Jada, sånn bor jeg !

Som jeg har sakt tidligere så bor jeg på rommet til søsteren min, fordi hun er ikke hjemme for øyeblikket. Det er fordi jeg pusset opp rommet mitt. Det blir kjempe fint ! Gleder meg til å se resultatet og ikke minst til å vise det til dere. Vi holder på å maler rommet mitt, kjøpt inn ny ting til å ha sminken min i, Maler skapene, så har jeg kjøpt inn nytt speil, nye hyller og nytt pynt og sånt til rommet. Så nå har jeg alt som var på mitt rom inne i rommet til søsteren min pluss hennes ting, så det er veldig lite plass her inne sidet jeg har stappet rommet fult av ting og tang. Men nå får jeg jo kastet ting jeg ikke bruker, som jeg ser er masse av! 


Litt av rommet, stappet med alle tingene
Sånn har jeg sminken min akkurat nå, oppå to hyller som jeg ikke får plass til alt
Jeg kjøpte denne her om dagen, for og ha sminke kostene mine oppi. Dette er ikke alle, for jeg liker ikke å ha den stappe full for da finner jeg ikke alle kostene så må jeg drive å lete etter de. Det er fra kremerhuset trur det kostet 29,-

Senere kommer det ett innlegg med masse bilder fra overnattingen i går, vi alle overnattet hos Susanne noe som var kjempe koselig ! 

- Aimi

Bloggen ja !

Ja det blei noen dager uten blogging fra oss. Jeg har hatt litt travle dager, med flytting ( jeg har bare byttet rom for en liten tund, ikke noe flytting av hus) Det er fordi jeg pusser opp rommet mitt, men nå er det ikke lenge til det er ferdig! Så har d vært skole, første skole uke. Også har treningene begynnt igjen, deilig er det! Men nå skal jeg sette mere tid til blogging, for nå har jeg bare utsatt det og utsatt det så har det ikke blitt noe av. 

I dag er det lørdag som er superdeilig! Men jeg synes helgene går så utrulig for at jeg rekker nesten ikke gjøre noe før det er mandag igjen om betyr skole... Men sånn er det vel! I dag skal jeg høre om noen har lyst å bli med meg på en liten by tur, med litt innkjøp til rommet, og litt klæt om jeg finner noe jeg har lyst på og en cafè tur! Så har jeg hørt noe om overnatting med Helle, Maja og Susanne. Det høres jo kjempe hyggelig ut, så dette ser ut som en koselig dag ! Her er noen bilder fra noen dager siden

Fotball pia! :¤

- Aimi

TILBAKE FOR FULT!

Hei, nå har vi hatt en lag og flott sommerferie uten noe blogging. Men nå som alle er hjemme og klar til skolestart og bloggstart. Vi har fått bloggelysten tilbake og gleder oss masse til og lage innlegg og videoer til dere. Vi har ikke fott ordnet på designet helt ferdig, men vi holder på og det kommer til å komme header og flere ting på plass. Vi skal lage ett innlegg hver der vi forteller om sommerferien vår og viser dere bilder. Som dere sikkert kommer til å legge merke til senere så er alle vi tre veldig intreserte i sminke, mote og skjønnhet. Så vi har laget en video til dere som vi holder på å redigere, videoen er om kosmetikk innkjøpene våre denne sommeren. Vi er enda ikke sikker på om vi skal lage innkjøp av klær oog diverse så om dere vil se det så bare i ifra så kanskje vi lager innkjøpsvideo om det og! Så skal vi bli flinkere til å ta outfit bilder og lage videoblogger! 

 

- Aimi og Helle

Design av:


INGVILD AASHEIM hits