Blogg

My diamonds

Disse nydelige diamantøredobbene fikk jeg til min konfirmasjon av min søster og bror!

 

De har nemlig en historie bak seg også! Pappa kjøpte nemlig disse til mamma når jeg ble født! Dermed `arvet´ jeg de! Syns det er veldig søtt jeg! Er selvfølgelig veldig redde for de, så tørr nesten ikke bruke de!

 

 Syyykt bra bilder må jeg si! nei..

 

Men er syykt glad i disse øredobbene!

 

-Helene

Favoritt neglelakker

Har ikke blogget i dag fordi jeg har hatt overnattings besøk og vi har lugget i senga i nesten hele dag. Har nettop dusjet og skal ordne meg snart. Men tenkte å blogge først.Senere i dag skal vi sitte barne vakt, blir koselig det! Susanne skal overnatte her helt til mandagen siden det er fri på skolen på mandag. Denne helgen kommer til å gå utrulig fort men kommer også til å  kose meg masse!Jeg tenkte å vise dere favoritt neglelakkene mine. Det er fem stykk. Her er de

 


Fra venstre
chanel // 515  -  chanel // 505  -  essie // 99  -  essie // 209A  -  deborah lippmann // boom boom pow.

- Aimi

Lang helg !

I dag har vi fått lang helg ! Herregud hvor deilig det skal bli! Både Helene og Helle reiser bort, eller Helle har allerede dratt, mens Aimi skal være hjemme i Bodø!  Idag på skolen hadde vi først tre timer med vanlig fag, og etter det så vi filmen Forrest Gump i de tre siste timene! Syykt digg! 

 

Nå sitter vi (Helene og Aimi) og venter på at one three hill skal starte!

Hva skal dere i helga ? 

- Aimi og Helene 

konkuranse på beautyfuzz.com

Er med i en konkouranse på Beaoutyfuzz.com , der kan man vinne masse bra sminke og skjønnhetsprodukter:

 

 

http://beautyfuzz.com/konkurranse-beautyfuzz-com-2012/#comments   her er link til innlegget!

 

-Helene

Ny Sminke!

Idag fikk jeg min første cremeblush!!!! Den er fra mac og er i fargen posey! Den er rett og slett helt fantastisk!

Slik ser den ut, som dere ser har jeg alerede brukt litt at den, så dere ser ¨konsistensen¨


Den er så fin!


siden jeg er svett og ekkel etter trening, viser jeg bare på hånden hvordan den ser ut! Man kan selvfølgelig velge selv hvor mye man skal ha, hvor mye man blender den ut osv..

Er kjempefornøyd! Anbefales på det sterkeste!

 

-Helene

 

PS.  det er en del som ikke har fått med seg at vi er 3 jenter som faktisk deler bloggen! tenkte bare å fortelle dere det til de som ikke har skjønt det!

24.05.2012

SORRY for utrulig dårlig blogging av meg! Har rett og slett ikke hatt tid eller noe å blogge om. Mitt kamera er ødelagt!! Å når man er en blogger er man nesten avhengig av kamera, så jeg er avhenging av alle andre som har kamera. Det er vanskelig for meg å ta bilder hvor enn jeg går siden jeg ikke har noe kamera. Men søstra mi har kamera så jeg får låne det noen ganger om jeg er hjemme for å ta bilder til bloggen. Men nå er jeg fult tilbake :D 

I går var jeg Helene, Susanne og Maja hos Helle. Det var super fint vær i går, ikke bare sol men også varmt. Vi dro til Helle etter skolen i går der vi badet! Var der nesten hele dagen kom ikke hjem før i halv åtte tiden, derfor fikk jeg ikke blogget i går. Herregud hvor koselig det var hos Helle! Masse og snakke om å bare koset oss. Jeg og Helene var innom butikken før vi dro dit å kjøpte litt jordbær, det må man nesten ha! Idag er været ikke noe bra, det er overskyet. Ikke noe regn men det er overskyet. Det er faktisk litt varmt ute, det er bra. Her er noen bilder vi tok i går, tok faktisk masse bilder. 

 

- Aimi

victoriassecret

Hei har kost meg masse med jentene idag!! Vi har badet, sola oss, dansa og snakka. Det har vært veldig hyggelig. Nå trenger jeg deres hjelp; hvilken av trusene var finest nr.1 eller 2 ?

Jeg skal bestille den nederste og den andre men vet ikke hvilken truse som passet best, så jeg trenger noen forslag!


nr. 1 denne trusa?

 


nr. 2 eller denne trusa?

 


denne skal jeg bestille både truse og topp!!! wii de er så fine

- Helle

gårsdagens innkjøp

Hei! Idag har vært vært helt fantastisk her i Bodø, helt blå himmel og stekende sol. Ikke så veldig varmt så jeg hadde på meg vinterjakka, men skjønte etter hvert at den var det bare å kle av seg. Vi fikk spille langball i norsk timen idag, fikk 5+ på en k&h oppgave også har jeg kost meg med Helene og Aimi. I går så var jeg i byen en liten tur, der jeg kjøpte noen småting bla. nye sko som er såå fine!! Nå skal jeg kose meg med en dobbel episode av frustrerte fruer som er den siste sesongen!!! Bare elsker det og nå er den over, jaja tror jeg skal se alle på nytt igjen på pc´n. Her er innkjøpet:

 

 


- Helle

Herlig !

Solen steker som bare det idag! Nå ligger jeg Helene og Helle og slikker solen! Utrulig digg at det kan være litt sommer i nord også ! Det er kjempe varmt!Blogges senere skal fortsette med solingen

-Aimi

Innkjøp

For noen dager siden kjøpte jeg meg litt nytt, har ikke vist det på bloggen enda. Så jeg tenkte jeg kunne vise dere det nå! Jeg kjøpte også meg noen sko til sommeren, men glemte å ta bilde av de. Dere får sikkert se de på noen bilder fremover. Her er det jeg kjøpte meg

 
Shorts fra bikbok - husker ikke prisen :S


Topp bikbok- husker ikke prisen :SLeppestift chanel- husker ikke pris


Leppestift max faktor- 129 ?

- Aimi

lets go to the beach

 

 

 


Gi meg sommer 

- Helle

too faced naked eye look

Denne helga har vært kjempebra! Har sovet over hos Aimi hele helga og vi har vært ute å spist, vært med venner på tivoli, i byen og litt sånne ting. Vi skulle egentlig blogge masse, men det ble ikke så mye tid, derfor har vi funnet masse å blogge om nå så bare å følge med videre! Jeg lagde en ikke så volsom smokey eye som man kan bruke til hverdags med too faced pallette mitt. Så jeg kan vise dere det, bildet ble ikke så veldig bra, men man ser det bedre i virkeligheten!

 

 


Hva synes dere? - Helle

Minerlize skinnfinish- MAC

Jeg skal andbefale dere en minerlize skinnfinsh som jeg elsker! Elsker fargen, konsistensen og at den er så bra pigmentert. Dette puddret er fra mac, og inneholder mye produkt. Det gir en velidg fin glød på huden, og kommer til å være kjempe fin på mørke hudtoner også! Den holder HELE dagen. Den er veldig enkel å blende/ duse ut og kvaliteten er kjempe god. Jeg bruker denne som både highliter og blush. Jeg elsker mac produkter, god kvalitet, mye produkt og koster ikke all verdens heller! De har dette produktet i forskjellige farger, jeg har min i porcelain pink. Dette er en limitid edition, så denne får du ikke kjøpt i butikk lengere, men du kan kjøpe gamle kolleksjoner på nettet. jeg greier ikke finne noe negativt om dette produktet !Karakter 6
Har du dette produktet?
Isåfall liker du det ?

- Aimi

Smykker

Heihei!

Først må jeg bare beklage for at jeg ikke har blogget på en uke! Men jeg har da feiret konfirmasjon som gikk veldig bra! Fikk masse fint og hadde en utrolig koselig dag! Så har vi hatt masse besøk, så har vi også feiret 17.mai! Bloggen har blitt litt glemt, og blogglysten har kanskje ikke vært på topp denne uka! men nå skal jeg prøve å  blogge mye oftere!

Akkurat nå er jeg på hytta i svergie! Litt kjipt siden vi skulle ut å spise med noen venninner i går, så det gikk jeg dessverre glipp av.. 

 

Men jeg tenkte å vise dere smykkene jeg fikk til min konfirmasjon:

 

 likte begge smykkene kjempegodt, de komemr til å blir brukt masse!

 

Har du hatt konfirmasjon?

Fikk du mye fint?

 

-Helene

Drit vær!

Jeg og Helle har bare ligget å sløvet i hele dag! Voknet i sirka halv 12 tiden så har vi bare vært oppe å spist, resten har vi ligget i senga og bare slappet helt av og snakket. Her utrulig deilig å ha noen sånne dager der man ikke har noen planer på forskjellige tidspunkt. Været er helt dritt ! Det hagler, regner og er overskyet! Det er masse vind og er kjempe kaldt. Vi skulle egentlig på tivoli senere i dag men vi får se hva det blir til, gidder ikke dra på tivoli og bli piss blaut med en gang når vi er kommet ut av døra. Helle overnatter hos meg i hele helga, så det blir masse blogging ! Snakkes senereDet ser ut som det begynner å lysne litt opp nu, håper været blir bra ! Vi får håpe på det.

- Aimi

Ut å spis med jentene

Hei! Nå skal jeg og Helle til byem for å møte ei venninne for så å dra ut og spise på egon. Det blir kjempekoselig, så vi blogges i kveld ;)

17. Mai !

Gratulerer med dagen! Kos dere masse, det skal jeg :))

-Aimi

Ny topp

På fredagn var jeg og ei vennine på city nord. Der kjøpte jeg meg en ny topp fra gina tricot. Ble kjempe fornøyd ! Elsker den, elsker fargen og at den er sånn open i ryggen. ÅÅÅ nå kan sommeren bare komme! Tenk hvor fin den blir med sommerbrun hud og open rygg! SOMMER ! Om 42 dager reiser jeg til Oslo blir der i en dag på shopping før vi reiser videre til Gran canaria. WOOHOO ! :D
Billig var den også ! 129,- fra gina tricot

- Aimi

Gårsdagens outfit

Her er gårsdagens outfit
Dårlige bilder! ;S

- Aimi

12.05.2012

Idag når jeg sto opp "snødde??" det ! Så når jeg skulle ut døra og hadde kledd på meg godt med klær,så måtte inn å ta på meg noe annet.  ja da var det fint vær! Så jeg måtte inn å skifte, det var ikke så veldig varmt ute, det var en kald vind. Jeg dro på city nord med Malin, kjøpte ingenting. Holder på å spare penger. Så dro vi på tivoli der vi møtte Helle, Helene, Inger og Alexandre. Kjempe koselig, har ingen bilder fra når vi var der. Nå spiser jeg jordbær, kake og kromkake. NAM! Resten av familien er i konfirmasjon, jeg er så dårlig så jeg ble hjemme. Får se hvordan kvelden blir idag, trur den blir veldig rolig jeg.- Aimi

Snart konfirmasjon!

Hei hei! Først må jeg beklage at jeg har hatt en sykt dårlig blogg-uke! 

På søndag skal jeg konfirmeres, og nå er det fullt hus, og masse stress! blir litt deilig å bli ferdig med dette stresset, men jeg gleder meg jo fryktelig til søndag! blir kjempebra!

 


Nå sitter jeg med søskenbarnet mitt Alexandra! 


I morgen skal vi på tivoli og på shopping! 

Sjekk bloggen hennes: www.alexxs.blogg.no 

 

Skal prøve og blogge så mye som mulig men det blir kanskje vanskelig! har mye familie som er her som jeg ikke ser så ofte, så ikke sikkert det blir mange innlegg fra meg i helga, men håper dere har forståelse for det!

 

-Helene

sommertopp

Heei! er så utrolige stressende dager nå for tiden. haha jeg var på jobben til mamma etter skolen, så la jeg meg i ei seng, tok på meg headsett og satt på beroligende avslappning, der ei dame snakker om hvordan du skal puste å alt sånn for å slappe av. sov i en og en halv time, så var det rett til byen og igjen konfirmasjons gudstjeneste etter det. åhh, kommer til å sove godt i natt. farmor kjøpte en ny sommertopp til meg, så dro vi å spiste på aurora. koselig dag, i morgen gleder jeg meg masse til, da kommer inger og huset blir fullt!

 

 


topp fra H&M 50 kr !! hva syns du?

- helle

Sykedag

Jeg har vært hjemme i Hele dag! Bortsett fra når jeg var på skolen, jeg gikk rett hjem å har vært hjemme hele tiden. Jeg har vært så sykt slapp, kvalm, vont i hodet og svimmel. Dere vet når det er sånn at jeg ligger på sofaen foreksempel så skal du røyse deg men så gidder liksom ikke kroppen henge med, den vil bare ligge i sofaen. Så jeg har sovet nesten i hele dag bortsett fra å ha tatt et varmt godt bad. Lurer på om jeg får sove noe i natt da, kanskje jeg skal døgne? Men hvertfall det er så sykt deilig når du har vært skikkelig slapp å dårlig så er det helt nydelig å bare legge deg ned i et varm badekar med masse såpe og alt med god lukt. Så jeg har ikke tatt noen bilder idag, har sett hel jævlig ut. Så jeg tenkt jeg heller bare kunne vise dere noen produkter jeg bruker til annsiktet og kroppen.


Verdens beste body milk  !


Hårolje, vet denne har vært på bloggen før så gidder ikke skrive mere om denneBeste hårkur ever ! Den luktes himmelsk og gir deg silkemykt hår, hjelper mot slitte tupper og pleier mot håret.


Sminke fjerner


Annsiktsmaske som er veldig god!

Har du noen av disse produktene ?

- Aimi

Smokeys eyes

1. Først legger dere den lyse fargen over hele lokket opp til øyenbrynsbeinet som en base.
2. Så tar du en grå som har shimmer/ glitter i seg fra øyenkroken helt til slutten av øyet. Men dette tar du bare til globalen.
3. Etter det tar du den mørkeste fargen i ytterkanten av øyen og litt inn mot øyen. Dette tar du bare opp til globalen.
4. Da tok jeg en brun/grå farge midt på lokketfor å duse ut de harde strekene.
5. Ta en lys farge innerst i øyenkroken og oppe ved øyenbrynsbenet dette er får å åpen øyet litt mere.
6. Til slutt tar du en blending brush og bleder øyenskyggen godt ut sånn at det ikke blir harde streker.

Jeg brukte dette palettet med disse fargene.

Du kan se på dette bilde, tallene på bildet og overnfor viser hvike farger jeg brukte steg for steg.
Slik ble mitt resultatDu kan jo også gå med mer mørkere farger for å få looken sterkere og mørkere.

Hva synes du ?
- Aimi

Hunter, moroccan oil ++

Hei! Nå er endelig farmor kommer, og gjett hva hun hadde med seg. Hunter støvler!!! De er super fine og jeg har ønsket meg de lenge. Fikk de tilogmed før konfirmasjonen som er på søndag, weiho. Nå har i nettop vært ute på molloen og så kommer Malin snart tror jeg, så skal jeg spise og så er det konfirmasjons møte. Vi hadde jo nynorsk tentamen ida, som gikk helt ok.. ikke så veldig vanskelig men var serr helt tom for ideer, så brukte en og en halv time før jeg begynte å skrive. Mamma kom hjem med moroccan oil hårkur og the body shop body mist, som er sånn spray man bruker på kroppen og den lukter kjempegodt.

LOVE 

April favoritter 2012

Hei! tenkte å vise dere april favoritter! altså produkter som har vært en av mine favoritter april måned! unnskyld får at dette innlegget kom litt sent!


fra venstre: 

Clinique dramatically diffrent moisturizing lotion. Dette er fuktighetskrem, den er kjempebra og du får en mjuk hud av den!

Mac FIX +. dette er en spray som gir fuktighet, vitaminer og gjør også slik at sminken holde lenger!

Mac minerlize satinfinsh SPF 15 foundation. Dette er en foundation som har middels dekkeefekt, jeg liker den veldig godt fordi jeg ikke har så velsig mye kviser, dermed liker jeg å ha en ganske "tynn" foundation, derfor passer denne perfekt for meg!

Maroccanoil. Dette er en hårolje som ungår flisete og slitt hår. Det er varmebeskyttene i den. Du får fint hår med glans og håret blir også mjukt.

Mac lipatick VIVA GLAM 5: Jeg elsker denne leppestiften fordi den er veldig naturlig, man kan bruke den til hverdags og til fest!

Helena Rubenstein lash queen  feline extravagenza mascara: Digger den mascaraen, vet ikke helt hva jeg skal si om denne! den holder lenge og detter ikke fort av. jeg bruker den under den andre.

Clinque high impact mascara. Denne har jeg over HRmascaraen. Du får volumt og lengde! digger denne og!

 


Fra venstre:

Wet´n wild sweet as candy palette: Digger virklig disse fargene! jeg har brukt den til hverdags og til fest! passer til alt!

mac blush Desert Rose. Digger denne, er litt mørkere en de andre blushene mine! den er kjempepigmentert og varer hele dagen!

mac blush fleur power. Denne er litt mer peachy enn desert rose. Den er også kjempepigmentert og er skikkelig Hot pink!

mac paint pot Painterly. Detter er en øyenskygge base/primer digger denne fordi den er helt nude og kan brukes til alle øyenskygger og gjør sånn at øyenskyggen sitter hele dagen

Rimmel bronzer Sun Bronze 022. Elsker virkelig denne! du har et naturlig resultat og du får kjøpt denne til en svært billig penge!

 


Fra venstre: Desert Rose mac blush, Fleur Power mac Blush, Mac paint pot Painterly


dette er wet`n wild palette!

 

-Helene

Nelly love

I går hadde jeg de store blogg planene. Skulle gjøre mye med bloggen og skulle oppdatere bloggen mange ganger i går. Men sånn ble d da ikke, nettet klikke helt hele dagen. Så da fikk jeg ikke blogget noe eller gjort noe med bloggen. I dag hadde vi tentamen, så jeg dro hjem kl 12. Utrulig deilig å slutte tidlig, i går dro jeg hjem fra skolen i 12 tiden da også. Det var fordi jeg har skade i hoften og når vi da skulle ha gym så sviktet hoften min helt jeg greide ikke gjøre noen ting så måtte dra hjem.  Her er noe av det jeg har lyst på fra nelly.

- Hva synes du om tingene ?

- Aimi

tentamen

Hei! i dag har jeg vært hos sangpedagog, skal opptre 30.mai i rønvik kirke. Det gleder jeg meg til, da skal jeg synge jar of hearts som er veldig fin. Resten av dagen har jeg sovet, øvd til engelsktentamen i morgen, sett hotell cæsar som er utrolig spennende og vært på pc.. Altså ikke så mye, har vært et dritt vær idag, så har liksom ikke hatt lyst til å gå ut heller. 

Nå er det vikelig ikke lenge til konfirmasjon, og jeg gleder meg utrolig mye! På onsdag kommer farmor, og på fredag kommer syv til deriblandt min beste venninde fra Oslo!! wii, blir kjempe koselig å ha henne her på den store dagen min! Vi blir elleve stk, i huset her.. FULT! Skal også i kirka fire ganger denne uka, bake kaker, ordne til konf, og tilbringe tiden med de jeg er mest glad i. Bilder fra slaskedagen min.


Her er det nye gjesterommet, som ikke er så stort, men veldig koselig. Måtte jo også bli ferdig til konfirmasjonen.

 


Har også lest alle bøkene som står i bokhylla! Kommer to innlegg fra meg i morgen

- Helle

Konformasjon

I helga har jeg konfirmert meg! Selve konfirmasjonen var på lørdagen, masse mat, folk og flotte gaver. I går hadde jeg også konfirmasjon, da var d venner og litt familie på kaffe og kake. Har hatt en super helg med flotte gaver, folk og mat. Er kjempe fornøyd med alt! Har ikke hadd til til å blogge, men nå kommer jeg sterkere tilbake og d kommer til å blog masse blogging fra meg. Neste helg skal Helene og Helle konfirmere seg, gidder ikke skrive mere dere får heller se masse bilder !

Pynting av bord til kaffe og kakeBeste jentan mine !
Beste lillesøster !
Hahahhahahhaa " vesker fra ebay" .


hoppebilde må også være med.


-Hva synes du om bildene ?
-Er du konfirmert ?

 - Aimi

Første konfirmasjonshelga!

Nå har konfirmasjonene i Bodø endelig startet! I går konfirmerte Aimi seg, og omm akkurat en uke, konfirmerer jeg og Helle oss. Gleder meg veldig! Idag skal jeg i konfirmasjonskaffe hos Aimi, og igår var jeg på konfirmasjonskaffe hos Anette! For prøvd ut bunad før konfirmasjonen!


Igår, hoho. elske Photo Booth!


Nå har jeg akkurat dusjet og vasket håret. Så sitter jeg og nyter en lolipop, elsker lolipop!

 

Skal dere i konfirmasjon idag?

Har dere konfirmasjon i år?

 

-Helene

curly hair

På Onsdag tok vi konfirmasjonsbilde av alle konfirmantee i Bodø Domkirke! jeg krøllet håret mitt, og tenkte å vise dere hvordan det ble!


Vurderer å ha håret sånn på konfirmasjonen.. er veldig usikkert, kanskje jeg skal slette det? Skal i Aimis konfirmasjon på søndag og tror jeg skal slette håret da! 

Fikk forresten bunaden min idag! Jeg elsker den! Har hatt 2 nordlandsbarnebunader før, men denne er jo den enste som virkelig er min! Er så utrolig takknemlig for at min kjære mormor har brodert den til meg! For de som lurte har jeg blå nordlandbunad! 

 

Syns du jeg burde krølle håret til konfirmasjonen min?

 

-Helene

TGIF

Hei! ENDELIG KOM SOLA, så da måtte shortsen på  Denne uka har gått sikkelig fort ettersom vi begynte på skolen på onsdag. Vi har byttet plasser i klasserommet og fått kake av læreren! Ikke nesteuke men uka etter der, så har vi sykt masse fi på skolen, vi tar fri på mandag pga konf. tisdag skal vi på newten show hele dagen onsdag vanlig skole, torsdag 17. mai og fredag er det fri! Føler at dagene er så innholdstrike nå om dagen, alltid noe å se fra til og det liker vi! Var i austvika igår med to venninner å tok bilder og litt sånn, veldig koselig 

 

 


sommer, sol og fredag! Hva skal dere gjøre idag? - Helle

farget håret!!

viser bedre bilder i morgen!! natta ♥ - helle

Snart konf

Dagen i dag har gått i ett. Først skole, byen rett etter skola og nå sitter jeg med lekser. Øver til den store prøven vi skal ha i morgen, gruer meg. Det er den karakteren som bestemmer hvordan karakter som kommer til å stå på kortet ut tiende. Skal spise nå, mere lekser så må jeg på generalprøve for konfirmasjonen. Det er bare 3 dager igjen til konfirmasjons dagen min, herregud det er ikk lenge til! Jeg kjenner jeg grugleder meg litt. Men nå er det middag- Aimi

NEW IN

Tenkte å vise dere innkjøpet mitt fra igår! Det var nemlig 50% på hele bikbok! Elsker salg, så jeg fikk kjøpt meg noe til sommeren!

 


Elsker disse! ordinær pris er 149,- de er helt like bare i forskjellige farger! Jeg trenger virkelig shortser til sommeren! skal prøve å lage noen selv også med nagler og slikt!

Denne toppen/singletten kostet 199,- (ordinær pris) Vet ikke helt hva som skjedde med kameraet, men det klikka helt, derfor veldig uskarpt bilde!


som jeg har skrevet før kjøpte jeg bare minerals starter kit, 998,- fra kicks!

Jeg er kjempefornøyd med innkjøpet mitt! Kommer nok ikke til å handle så veldig mye før konfimasjonen min! 

 


her sitter jeg nå å blogger! 

Dagen idag har gått ut på å forberede konfirmasjon! som er om 12 dager altså 13.mai! jeg og mamma har laget bordkort! veldig slitsomt siden vi lager personlige, ingen er like! Får forresten bunaden min på torsdag! skal ha den på meg i helgen, skal nemlig i konfirmasjon til anette og aimi!

 

 

Til slutt vil jeg bare si at det er helt forferdelig at Alexander Dale Oen er død! Helt uvirkelig. Jeg fikk helt sjokk, Det har vel egentlig ikke gått opp for meg! Det er helt sykt, en mann på 26 år, som er sunn og trener kjempemasse plutselig skal død, helt tilfeldig! Det er uvirkelig, Tenker på han!

 

-Helene

dagens

Hei! idag er det 1. mai og vi det er ikke lenge til sommeren er her. Gleder meg sykt, Oslo, Paris, Nice, Alta og Danmark tror jeg wii. Men har vært en grå dag med litt snø faktisk her i Bodø, har vært hos tanta mi med bilder og startet på tale til konfirmasjonen og nå har jeg nettop grillet. Så skal jeg egentlig bare slaske videre utover, skal være ilamme Aimi♥ og skal øve til mat og helse prøve. Jeg fikk helt sjokk da jeg så at frustrerte fruer var byttet ut meg greys anatomy(?), haloo det var en sykt rar avsluttning visst dette var siste sesong! Hmm, satser på at det kommer en ny en etterhvert.

 

 

Bukse - bikbok, genser - river island, skinnjakke - italia, solbriller - gina

 


♥ - Helle

PS: Aleksander Dale Oen døde i går av hjertestans, R.I.P

1. Mai!

Idag er det første mai! Tiden går kjempe fort! Har masse planer fremover og masse å glede meg til. Om 5 dager skal jeg konformere meg, om 53 dager får vi sommerferie og om 55 dager reiser jeg til syden. WIII tiden bare flyr. Idag har jeg brukt dagen til leksejobbing og senere skal jeg på trening om det er, er ikke helt sikker. Sorry for så sent innlegg idag men jeg har ikke hatt tid, måtte prioriter skolen litt først. Men nå må jeg ned i mat& helse heftene igjen. Har en stor prøve på torsdagen så her må det jobbing til.

- Aimi

Design av:


INGVILD AASHEIM hits