Blogg

Bare Minerals starter kit, 9 pieces!

Endelig har jeg fått meg bare minerals starter kit! Dette har jeg sikklet på i over et halvt år! Jeg er så fornøyd!Dette er det du får: To foundations, mineral veil, solpudder, primer, tre koster og en cd-plate(Ikke med på bilde)


Her er da alle puddrene!


PRIME TIME, primernederst ser dere concelarkostene og de to øverste er puuderkoster!

 

Tenkte jeg kunne ha en anbefale produktene senere, får se om det blir hele settet eller et og et produkt. 

Pakken har jeg i fargen LIGHT, og den koster 998,-

Jeg kjøpte andre ting og! det kommer innlegg om det senere!

 

Helene

Innkjøp!

Idag var det hele 50% på HELE bikbok! Da måtte jeg til byen for å se etter noe fint. Jeg dro til byen ilamme Helle og Helene. Vi dro først til byen så tok vi bussen til city nord. Det ble litt shopping på oss da. Dro en tur innom en cafè før vi tok bussen til city nord. På city nord var vi bare en kort tur innom bikbok igjenn, kicks, cubus og parfymeriet. På kicks kjøpte helene seg noe helt nydelig som dere skal få se senere av henne. Her er dagens innkjøp !- Aimi

Moroccan oil and conditioner

Heia!

Har vært på overnatting hele helga, byen, konfirmasjons dill dall + to bursdager, da blir det ikke mye tid til blogging. Men har kost meg masse i helga, kjempekoselige bursdager til victoria og beste helene snuppi♥ Fikk prøvd den fine bunaden min og spist litt for mye godsaker.. Mamma kjøpte morrocan conditioner til meg som er en balsam. Den er kjmpegod og gir fuktighet og silkemykt hår. Har jo også det samme merket i sånn olje behandling som gjør at håret ikke får så flisete tupper. De begge lukter kjempegodt, og funker drit bra! Løp å kjøp hos en frisørsalong! ELSK
♥ - Helle

Da stikker jeg

Nå må jeg løpe! skal i bursdag igjenn, til Helene snuppa mi. Gleder meg masse blir sikkert en super kveld. Her er det jeg har på meg- Aimi

Bursdag!

Bursdag

E i bursdag så blogges senere !

- Aimi

Anbefaling: MAC Studio fix powderTenkte å ha en anbefaling om favorittpudderet mitt! Det heter da Studio fix og er fra MAC.

 

Det er et foundation pudder, og dekker veldig bra! Når jeg ikke gidder og bruke vanlig foundation bruker jeg dette, det funker supert! jeg rett oog slett elsker det! Hvist du bruker dette ovenpå en flytende foundation, har det tendenser til å se veldig ¨puddrete¨ut i ansiktet.Jeg har i fargen NW25. Pudderet er fantastisk på alle mulige måter, det ser veldig naturlig ut også, så dette kommer jeg til å bruke masse i sommer! 

Det koster rudnt 240,- For min del er det ikke alhverdens, og du får mye får pengene!

Alt i alt et superprodukt, som jeg elsker! Dette er et MUST produkt for meg! Jeg kan love dere at jeg løper til nermeste macbutikk når dette er tomt!

 

 

Må beklage at jeg ikke har blogget på en stund! Har hatt så mye stress og sykt mye å gjøre. men nå er det heldigvis langhelg! så satser på å få blogget mere etter hvert!

-Helene

Brownies!

Hei, skole, venner og konfirmasjon er grunnen til dårlig blogging. Siste innspurt når det gjelder skole iallefall og masse forberedelser til konf. Har bla. hatt framføring i naturfag idag, ble veldig fornøyd med en 5`er. I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye bortsett fra å se på litt artikler på nettet om "skulle bare være morsomt" ja, for det er nemlig temaet vi har fått på tentamen.. hva skal det liksom bety? Har ikke så mange ideer så kom med forslag! Men det er norsk så tar det som det kommer, uansett sa læreren vår at hun ikke forventer så mye av oss siden dette egentlig er 10.klasse pensum. 

Dro en tur på butikken, måtte bare ha browniesen som sto å ropte på meg.. huff blir jo bare mere å mere usunn, å nå som sommeren snart er her! Jaja vil ikke si at jeg er tjukk enda, å ser jeg antydninger til at jeg har lagt på meg da får jeg helt hetta! Så jeg bekymrer meg egentlig ikke. Nå skal jeg ta meg en dusj, så anskitsmaske og lakke neglene mens jeg ser hotel cæsar. KOS!


Kommer sikkert med et kvelds innlegg! 

- Helle

Overskrifter..

Jeg hater overskrifter! Jeg finner aldri ut hva overskriften kan være.
Idag har jeg ikke gjort så mye, bortset fra å være på skolen og lage middagen hjemme. STOLT over meg selv, som lagde hele middagen selv. Senere skal jeg og Malin til ei venninde for å gjør ferdig noe gymgreier. Så skal vi lage brownies, naaaaam. I morgen har vi tentamen, har ikke øvd til noe. Men det er norsk så er ikke noe stress. I morgen har vi lang helg, vi har fri mandag og tirsdagen. Så vi begynner på skolen på onsdag. Kommer til å bli så digg, er veldig klar for helg nå. Her er noen bilder for noen dager siden.- Aimi

Shortsene

Sorry for at det ikke ble noe blogging i går fra noen av oss. Men jeg hadde ikke tid, dagen har veldig travel. Men nå kommer det til å bli blogging fremover, hvertfall fra min side. I går måtte jeg øve til en matte prøve meg MÅTTE få bra på, pluss naturfagsfremføring. ÅÅH nå er det ikke legnge til sommerferie! Gleder meg som en unge. På fredag skal vi ha tentemen den første for i år. Så kommer de andre ganske tett, så får se hvordan det blir med bloggingen i den perioden. Men jeg skal forhpndskrive innlegg til dere om jeg ike får tid.

Idag var jeg og Helene i byen. Herregud jeg blir så glad av å se alle de fine bikiniene, shortsene og alle de fargene i butikkene. Jeg vil bare ha alt, men nå holder jeg på å spare litt fremover mot sommeren. For da blir det shopping! Men jeg blir så mesunnelig jeg vil bare ha !! Og alle de skoene!! OMG

Nå er begge shortsene mine ferdige ! Er utrulig fornøyd, herregud hvor fin de ble. Jeg har ikke gjort alt selv da, fikk hjelp av bestemor med syinga. Ellers gjorde jeg alt selv. Var faktisk utrulig enkelt å lage og tok ikke så veldig lang tid heller! Selvfølgelig du må sette av tid så du får til å gjøre det, og får å få det sånn som akkurat du vil ha det. Det finnes masse annet du kan lage godt, her er de to første shortsene jeg har laget selv. Kommer til å lage flere shortser! Du kan kjøpe en shorts eller for all del kan du klippe opp en gammel buske som du ikke liker lengere eller passer. Så kan du klippe den opp å fikse og trikse så mye du vil ! Her er mine to shortsene :

Shorts nr 1.


Denne er helt vanlig bak.

Shorts nr 2.


Kanskje jeg skal lage video neste gang jeg lager shortser ?
Vil du at jeg skal lage video neste gang?
Hva synes du om shortsene?

- Aimi

Tar sin tid.

Det tar sin tid for å ta bilder til bloggen, for å få bildene perfekt å være perfekt.Nå har jeg og Helle sittet i sengen min og prøvd å få tatt fine bilder i sikkert 1 time. Ingen av oss blir fornøyde, det er sånn at når jeg er fornøyd på ett bilde er ikke hun fornøyd på det også omvendt igjen. Etter skolen dro Helle på sangpedagog og jeg dro hjem til Helene en kjapp tur. Så kom Helle til meg, her vi er nå. Kjedelig å begynne på en ny skole uke, men jeg tror at denne uka kommer til å gå utrulig fort. Vi har tentamen på fredag og i morgen har vi mat og helse. 
Hva synes du om bildene?
- Aimi og Helle

finVÆR

Heei!

I morgen begynner en ny skoleuke, med den første tentamen på fredag.. Men tror det kommer til å bli en bra uke for jeg skal kanskje til frisøren, hente bunaden, dra på kino, trene, konf. undervisning og så skal jeg overnatte hos ei venninne i fire dager. KOS! men det blir til helga da, for da er det langhelg.

Jeg har vært i Sverige og kjedet meg en del, med snø og kulde. Men har fått kjørt masse scooter og spist litt for mye godteri, men hvem kjøper ikke godteri når de er i Sverige? Uansett har jeg ikke tatt så mange bilder så dere får se bilder fra nå her hjemme. Var en tur på molloen med ei venninne og så møtte vi noen flere så vi kjøpte is og satt og snakket litt. Etter det, dro jeg hjem å spiste grillmat og nå kommer Aimi snart hjem, så da skal vi være ilag! Gidder ikke skrive så mye mer så dere får heller se noen bilder.

 

 


har vært sminkefri i fire dager nå, så det blir jo nydelige bilder sånnsett..


BLOGGES! - Helle

Helgen

Som sakt har jeg tilbrakt helgen min i Lofoten. Jeg reiser hjem i dag med sisteflyet som går 21:10, så det blir ikke mere blogging fra min side i dag. Får håpe noen av de andre rekker og blogge. Alle vi tre er borte i helga, jeg er u Lofoten, Helle er på hytta i Sverige og Helene er på footballturnering. Så ingen av oss har hatt internett.

Men jeg har hatt en kjempe fin helg med familie og venner. Vært i byen, på strender og mange plasser. Har kjøpt meg en negelakk. har trent masse, spist god mat.

Beste hund

-Aimi

nilens jord solpudder

Nå skal jeg skrive litt om mitt solpudder. Dette er en av mine favoritt solpuddrer jeg har to stykk og dette er en av de. Ninilens jord solpudderet mitt er kjøpt i København. Men du kan selvfølgelig bestille dette på nettet også. HER <-- diektelink kan du kjøpte det, denne linken er til makestyle og den koster 319,- Du får kjøpt det andre plasser også, dette var bare en link til ei random nettside. Men jeg kjøpte den på en butikk den var litt dyrere der, men jeg husker detsverre ikke prisen.

Men tilbake til selve pudderet, det er løst pudder som da ligger i en "krukke". er veldig kult design pluss at det ligger i en krukke. Det blir jo ett pluss da. Puddret er UTRULIG bra! det holder lenge, dekker veldig bra og gir den en utrulig bra og fin farge. Dette puddret er helt matt, om jeg husker rett var det to farger du kunne velge mellom i butikken. Da var også begge fargene matte. Du får masse produkt og jeg kommer til å ha dette produktet veldig lenge, kommer til å bli lenge til det er tomt! Når dette produktet er tomt kommer jeg til å kjøpe ett med en gang!Karaktet : 6. Jeg finner ikke noe negatift med dette produktet ! Er kjempe fornøyd med det.

- Aimi

Sverige i morgen!

Hei! I nuet sitter jeg og ser paradiset o mobil-blogger!! Skullle bare si at jeg har tatt helg nå, fordi i morgen tidlig drar jeg til Luleå, altså en by i Sverige der jeg skal spille fotballturnering. Gleder meg!

-helene

I morgen reiser jeg

Idag har jeg vært på joggetur, ryddet og nå skal jeg begynne og pakke. For i morgen reiser jeg til Lofoten, jeg og familien reiser til besteforeldrene. Blir nu koselig, selv om jeg har lyst å være her i Bodø i helgene. Men det er jo veldig koselig for dem å få besøk av barnebarna sine. Å jeg reiser veldig lite til dem så noen ganger må jeg nesten dra føler jeg. Men det er alltid koselig og mye og gjøre, dra på masse besøk og bare kos. Jeg må ta litt fri fra skolen, og det er ikke internett hos bestemor og bestefar. sååå ... en helg uten blogging. Neida jeg trur jeg skal få greid å fikset litt sånn at jeg får blogget, men da trur jeg det bare blir mobilblogging om jeg ikke drar til onkel for å blogge. Skal forhåndskrive noen innlegg nå !- Aimi

false lashes og deborah lippmann

Hei!

Nå er det bare Aimi og Helene som har vært flinke bloggere, så jeg må skjerpe meg. Så fra nå av blir det blogging fra min side også. I dag har jeg egentig bare gjort lekser, blitt med ei venninnde å ta sol og delt ut reklame. Er faktisk ganske trøtt, så tror jeg skal ta tidlig kveld. Siden rommet mitt var helt bomba før i dag så tengte jeg å rydde alt, støvsuge og vaske men får ta resten i morgen så dere får se bilder av rommet mitt. Jeg lover å komme med 1-2 innlegg i morgen, har mange ting jeg har tegt å blogge om nå :)


Disse falske øyevippene er fra H&M vippelimet suger men de er egentlig ganske fine. Tror jeg har kasta dem nå som de ikke er brukelige lenger etter 4 ganger. hva syns dere?


My lovely deborah lippamann neggelakk - today was a farytale


Og slik ser den ut på, her har jeg bare tatt to strøk, så med tre er den sikkert perfekt. Holder kjempe lenge!! Bedre blogging i morgen.

-Helle

 

Digg avslutning

Jaaah, mobilblogging igjenn...
Nå har jeg nettop smurt annsikter inn med deilig annsiktsmaske fra the body shop. Liker den eldig godt! Idag har jeg vært en kjapp tur i byen for og kjøpe noek småting. Så har jeg jogget ute og trent også vært på konfirmasjonsundervisning. Jeg kjøpte bare 3 ting fra bikbok også noen hvite kleshengere fra åhlens. Nå skal jeg hoppe i badekarret med hårkur i håret og badekule. Det er en perfekt avsluting på dagen

To pakker med kleshengere til 99,-
Shorts fra bikbok til 99,-
Bikini fra bikbok til 149,-
"bh" uten stropper fra bikbok til 129,-
-Aimi

stripet håret

På fredagen stripet jeg håret mitt! Dette var da andre gangen jeg striper håret mitt.. Første gang var for to år siden da jeg stripet der brunt! Der og da var jeg veldig fornøyd. Det var ikke så ille, men jeg syns jeg kler blondt hår bedre enn blondt hår med brune stiper.

Uansett, til poenget. Siden vi tilbringer 3 uker i spania hver sommer blir håret mitt solbleket der. Selvom håret mitt alltid har vært naturlig blondt, har vell noen Spaniaturer også hjulpet på den blonde hårfargen min! Men siden det blir bleket i sola, får jeg jo også ettervekst, derfor ville jeg fjerne denne og få bort gulskjert i håret mitt og også gjøre det litt lysere. Dermed ble fargen min `kaldere´ om dere skjønner! Jeg ble kjempefornøyd med resultatet, og ser stor forskjell!


Sorry for elendig bilde! men her er da den `øvre´del av håret


`nedre´del av håret! Dere får sikkert se senere hele håret, men det ble veldig vanskelig igår når jeg tok bildene, så det får nå bli sånn det blir!

 


Kjøpte også denne håroljen for 299,-

 

-Helene

 

Jordbær og sjokolade

Aha fant ikke noe annet til å ha som overskrift. Nå sitter jeg hos ei veninne, vi har lunsj pause må snart dra tilbake til skolen. Igår krøllet jeg håret mitt så krøllene er enda i. Har hatt så travle dager så har ikke fått blogget.

-Aimi

Ny bikini

For noen dager siden hentet jeg en pakke på postkontoret. Det var en bikini fra victoria secret! Den er heeelt nydelig. Søt og helt perfekt! Kommer til å være perfet med den til sommeren, stranden og sommerbrun kropp. Er utrulig fornøyd, ELSKER DEN!! Bikinier fra victoria secret er nok ikke de billigste bikiniene du kan kjøpe. Men jeg synes de er verd alle de pengene du betaler for de, alle er nydelig og de har mange forskjellige så jeg kan love deg du finner en du liker. Også har de jo utrulig brae kvaliteter. Jeg kommer nok til å bestille mange flere bikinier fra victoria secret, om jeg ikke bestiller flere før sommeren. Her er bikinien

Hva syntes du om bikinien?
Har du bikini eller noe fra victoria secret?
-Aimi

Innkjøp

Dette innlegget skulle egentlig komme tidligere og  for to dager siden, men vært opptat i hele dag og har slitt med veldig dårlig internett de siste dagene så har ikke fått lagt det ut. Men nå kommer det, bedre sendt enn aldri. 

For noen dager siden var jeg på city nord sammens med Helene, Helle og ei vennine. Jeg fikk kjøpt meg litt nye ting. Ble kjempe fornøyd med alt jeg kjøpte! Vi gikk først litt rundt og kikket i butikker, før vi gikk på en cafè. Var dær kjempe lenge før vi dro igjen, alle hadde så mye og snakke om. Var ikke stille et sekund, lenge siden alle har vært sammen ilag. Kjempe korselig! Her er det jeg kjøpte ! 
Topp fra // H&M          99 krTopp fra // H&M             149 krTopp fra// Gina Tricot       149 kr
 

Husker ikke prisene på sminken.

 
øyenskygge// Clinique      Shodowbase// Artdeco          leppestift// Artdeco


 

Hva synes du ? 

- Aimi 

Ny blogg

Vi er tre jenter som har laget oss en blogg ilag! vi er 15 og 14 år gammle og kommer fra Bodø. Vi intrisserer oss for sminke, mote og klær. Vi holder også på med f.eks sport, lekser, skole, sang og venner! Vår kommer til å blogge om hverdagslige ting, men også anbefalinger, sminke, mote, foto osv..  Vår plan fremover er å blogge så mye som mulig, ca. 2 innlegg vær dag. Vi skal prøve å lage innlegg som ikke er for kjedelige og som inntriserer oss og dere lesere! 
- Helle

Helene

- Aimi

 

Design av:


INGVILD AASHEIM hits