Jada, sånn bor jeg !

Som jeg har sakt tidligere så bor jeg på rommet til søsteren min, fordi hun er ikke hjemme for øyeblikket. Det er fordi jeg pusset opp rommet mitt. Det blir kjempe fint ! Gleder meg til å se resultatet og ikke minst til å vise det til dere. Vi holder på å maler rommet mitt, kjøpt inn ny ting til å ha sminken min i, Maler skapene, så har jeg kjøpt inn nytt speil, nye hyller og nytt pynt og sånt til rommet. Så nå har jeg alt som var på mitt rom inne i rommet til søsteren min pluss hennes ting, så det er veldig lite plass her inne sidet jeg har stappet rommet fult av ting og tang. Men nå får jeg jo kastet ting jeg ikke bruker, som jeg ser er masse av! 


Litt av rommet, stappet med alle tingene
Sånn har jeg sminken min akkurat nå, oppå to hyller som jeg ikke får plass til alt
Jeg kjøpte denne her om dagen, for og ha sminke kostene mine oppi. Dette er ikke alle, for jeg liker ikke å ha den stappe full for da finner jeg ikke alle kostene så må jeg drive å lete etter de. Det er fra kremerhuset trur det kostet 29,-

Senere kommer det ett innlegg med masse bilder fra overnattingen i går, vi alle overnattet hos Susanne noe som var kjempe koselig ! 

- Aimi

Én kommentar

RAGNA ELISE-legg meg til som venn!
-26.08.2012 kl:16:25


herlig:D

Skriv en ny kommentar

Design av:


INGVILD AASHEIM hits