Sommerferien min !

Nå tenkte jeg å lage ett innlegg om sommerferien min. Jeg skal reise en del å kommer ikke til å være mye hjemme. Noe som kommer til å bli kjempe deilig! Jeg er VELDIG lei av Bodø by, så det blir godt å komme seg bort. Komme til storbyen, annet miljø og andre folk. Og da er det også litt deilig å komme hjem igjen til venniner og vanlig hverdag. Jeg skal to ganger reise utenlands og blir i Oslo veldig mye av ferien min. En av mine besteveninder bor i Oslo så jeg skal på besøk til hennes familie. gleder meg utrolig mye. 

21. juni
Dagen vi slutter på skolen reiser jeg ned til Oslo. Der blir jeg i fem dager. Da sover jeg over hos besteveninnen min. Hun har nettop for 1-2 uker siden fått seg en ny lillesøster. Herregud som jeg kommer til å kose med henne, dette blir første gang jeg ser henne. Det blir en del shopping og forhåpentligvis være mye ute i fin været. Det blir så deilig å komme til storby med mye folk og mange butikker og ikke minst fint vær, varmt og deilig.

 

26. Juni
Kl 09:00 den 26. juni reiser jeg nedover til Gran Canaria sammen med min bestemor. Hun tar meg og mine søsken med ned dit annet hvert år. Så dette året var det min tur. Blir koselig å bare være oss to ilag i to uker uten resten av familien eller søskener. Bare oss to og tenke på. Ikke noe mas eller styr. Så blir det masse soling. Den ene dager tar vi buss til Las Palmas der hele dagen går til shopping. En dag skal vi i en sånn dyrepark og resten av dagene går til soling.
10. juli
Reiser vi hjem fra syden. Da blir jeg i Oslo til resten av familien min kommer og til vi reiser på ferie ilag. Så da blir det enda mere shopping og bare kos i Oslo.

 20. juli
 Reiser jeg og familien ned til Malaga i Spania. Når vi er kommet frem drar vi på crise, vi har bestilt en suite til hele familien med to bad, to soverom, balkong og hele pakka. Denne turen varer i 9 dager. Og til hver morgen så våkner vi opp til en helt ny by. Så vi drar til nye byen hver eneste dag. Som kommer til å bli veldig spennende å oppleve mange nye plasser. Herregud denne turen har jeg gledet meg kjempe lenge til og dette blir første gang jeg reiser på cruise.

Hva skal du i sommerferien ? 

- Aimi 

3 kommentarer

Ragni F- kommenterer ofte tilbake :)
-19.06.2012 kl:20:25


på fjellet :)
Linn Margrethe- kommenterer tilbake
-20.06.2012 kl:14:08


virker som en super sommer!

kos deg masse <3
thebekken-kommenterer tilbake
-22.06.2012 kl:10:27


HELDIG! kos deg masse<3

Skriv en ny kommentar

Design av:


INGVILD AASHEIM hits